Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe RP! [HIT]

JohnTGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym wam zaprezentować pewną stronę na której możecie zdobyć RP i  premium w innych grach tego typu gry od razu mówię wam ze to nie jest fake choć sam tak myślałem na początku do puki sam się nie przekonałem. Strona jest nowa właściwie dopiero beta ale i tak wszystko dobrze chodzi .

1. Strona :

xxx

2. System pkt.

- Punkty na start +50 pkt.
- Dodanie pytania do gry +5 pkt.
- Odpowiedź na pytanie użytkownika +5 pkt.
- Wgranie rzutu ekranu do gry +5 pkt.
- Komentarz pod wiadomością z gry +2 pkt.
- Codzienne logowanie na stronę +5 pkt.
- Bonusowe pkt za 10 codziennych logowań +10 pkt.
- Połączenie konta za facebookiem +30 pkt.
- Wprowadź swoje motto +20 pkt.
- Zdefiniuj swój unikalny login +5 pkt.
- Realizacja zadań w różnych grach + 520 pkt ( będzie więcej) 
-  Wykonanie ankiety +1-999 pkt 
- Zdobycie odznaki +100 pkt

3. Wymiana pkt na Rp:
ss: 

http://scr.hu/1ow8/sxu5g

4. Tłumaczenie :
Musicie wbić parę punktów na tej stronie, aby odblokować kod do danej gry z nagrodą określoną .
5. Mini Instrukcja:
a) Robisz konto na stronie która jest podana na początku tematu.
 Wbijasz określoną liczbę punktów, aby odblokować daną nagrodę (Fundsy, Rp, Itd....)
c) Jak już wbijesz określoną liczbę punktów to wchodzisz na daną grę i naciskasz odbierz nagrodę.
d) Jak wszystkie czynności zgodnie zostaną wykonane z powyższych pkt nasze darmowy kod na fundsy pojawi się na stronie 

p.s Zanim mod lub ktoś inny będzie chciał zablokować temat proszę się samemu przekonać ze to działa . Jeżeli nie to mogę zostać ukarany karą 100 pkt czyli perm na tematy . Dlaczego tak stwierdzam ? Ponieważ wiem ze to działa bo sam dostałem 840 Rp do lola.

Przydało ci się, jak tak to kliknij te zielone  ,,Lubię to'' 

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zara ja napiszę poradnik jak to zrobić... Tyle tematów... Żenada xD

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Zara ja napiszę poradnik jak to zrobić... Tyle tematów... Żenada xD

xD jaki tu poradnik chcesz robić ? Ja tu masz wszystko .... powiedz czego tu brak ....

Opublikowano

Z resztą jak coś nie pasuje to temat mod może juz zamknąć lub przesłać do kosza mi to tam obojętne jest .

Opublikowano

Chodzi mi o to, że już ten poradnik na pewno jest i jest masa tematów o tym serwisie.

W każdym bądź razie przyda się.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Był już taki temat. Myślisz, że tworząc kolejny dostaniesz lajki?

Powiem ci jakoś nie zależy mi na tych lajkach :) Nie wiedziałem ze istnieją już takie . W takim razie mozna temat usunąć jak się nie przyda nikomu .

Opublikowano

Chodzi mi o to, że już ten poradnik na pewno jest i jest masa tematów o tym serwisie.

W każdym bądź razie przyda się.

Polecam kupić słownik.

Opublikowano

Poradnik ładnie napisany, nie wiem czy ten sposób działa, czy też nie. Znajomy mówił mi, że to działa ale nie sprawdzałem. Ponoć trzeba się ostro natrudzić. ;>

Opublikowano

Poradnik ładnie napisany, nie wiem czy ten sposób działa, czy też nie. Znajomy mówił mi, że to działa ale nie sprawdzałem. Ponoć trzeba się ostro natrudzić. ;>

Od czasu do czasu tam pare pkt wbijesz i masz :)

Aktualnie mam 570 pkt .

Nom natrudzisz się ale potem będziesz się ciszył ze to nie jakis fake .

Opublikowano

Dziwne.

Jeśli gra strona jest wypłacalna to czemu nie dostałem ani jednego punkta mimo że zrobiłem 7 tutoriali w grach przeglądarkowych po 50-100 pkt? Napisałem do supporta i 0 kontaktu ;)

Opublikowano

Ile się zbiera oko 2k pkt.?

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Ile się zbiera oko 2k pkt.?

Wszystko zleży jaki sposób wybierasz na zdobycie pkt ;)

ja mam konto juz jakiś tydzień i to tak wygląda z moimi pkt.:

http://scr.hu/1ow8/6nr13

Dziwne.

Jeśli gra strona jest wypłacalna to czemu nie dostałem ani jednego punkta mimo że zrobiłem 7 tutoriali w grach przeglądarkowych po 50-100 pkt? Napisałem do supporta i 0 kontaktu ;)

http://scr.hu/1ow8/6nr13 Zobacz ::) Jak niby dostałej 0 a ja 695 ?

Opublikowano

A ja mam pytanie.

Czy jeśli pisze mi coś tam warthunder ( co to? ;- ;)

i +400pkt to dostaję je do tej gry, czy ogółem? ;d

przecież nie można aktualnie dostawać pkt..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...